Къща и офиси разпродава НАП Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:49 / 30.03.2016
2831
Къща в пловдивския квартал "Христо Смирненски" обявява за продажба Националната агенция за приходите в Пловдив. Сградата е триетажна със застроени 92 квадратни метра и разгърната площ от 276 квадрата. 

Вторият и третият етаж са обособени като жилища, всяко от които с по две стаи, дневна, баня, антре и тераса, а първият етаж е предназначен за складови помещения.

Първоначалната цена на имота е 235 984 лева и ценови предложения за нея могат да се подават от 4-ти до 8-ми април в НАП Пловдив. 

Също през следващата седмица на търг ще бъдат обявени както самостоятелни офиси, така и две офис-сгради, намиращи се в Югоизточната индустриална зона на Пловдив, които представляват монолитни постройки с теоретичен експлоатационен срок 80 години. 

И двете сгради се отопляват с централни климатични инсталации, имат входни антрета, фоайета, заседателни зали, асансьори, санитарни възли. Едната сграда е снабдена и със система за контролиран достъп, другата пък има на разположение гараж.

Първоначалната стойност на всеки от имотите, квадратурата им, начините за участие в продажбите, както и сроковете за внасяне на ценови оферти и депозит могат да бъдат разгледани на интернет страницата на Агенцията на е-адрес www.nap.bg в рубриката "Продажби" - категория "недвижими имоти. 

Във всяко съобщение са налични още телефон за контакт с водещия на съответната продажба и снимки на недвижимите активи. Същите, разбира се, могат да бъдат огледани и на място в определените дни за това.

С приходите от продажбите предстои да бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на досегашните собственици на имотите. НАП Пловдив апелира при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат към публичните изпълнители от дирекция "Събиране".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).