Купуват 5 чисто нови многофункционални машини за "Чистота"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:57 / 05.02.2013
2343
Община Пловдив купува 5 нови многофункционални метачни машини, научи репортер на Plovdiv24.bg. Обществената поръчка за доставка на специализирана техника за нуждите на ОП "Чистота" за тази година е обявена в сайта на Агенцията. Едно от най-важните условия в конкурсната процедура е техниката да е произведена през 2013 г., разказа шефът на почистващото предприятие Иван Стоянов. 1.2 млн.лв. е сумата, предвидена в бюджет 2013 за закупуване на нова техника на почистващото предприятие. 

В обявената поръчка става въпрос за доставка на 3 по-големи мултифункционални машини, които ще почистват и поддържат основно пътните артерии в града и 2 с по-малки габарити, предназначени за тротоарите. 

Новата техника, подобна на тази която предприятието закупи миналата година, ще съчетава дейностите миене, метене и зимно почистване на пътищата. Машините трябва да са снабдени с четки за миене, дюзи за почистване под налягане и гребла. Гаранционният срок на предлаганата техника не следва да бъде по-малко от 12 месеца.

Пълен достъп до документацията за участие в конкурса е предоставен и на официалната интернет страница на ОП "Чистота" www.chistota-plovdiv.com. 

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).