Купонджия-скандалджия към полицаи: К‘ви сте вие, айде гледайте си работата, изчезвайте

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
09:15 / 08.01.2017
13591

Агресивни купонджия се сдоби с акт от 300 лева, обжалва го, но не му се размина, научи Plovdiv24.bg.

Случаят е от 28 юли. Около 3 часа дежурен патрул се явява на адрес - ул. "Мизия" 12, по сигнал за силна нощна музика и гърмежи, наподобяващи изстрели от огнестрелно оръжие. Още с пристигането си под терасата на жилището полицаите открили гилзи. Позвънили няколко пъти, но заради силната музика и викове отвътре никой не се отзовал. Малко по-късно им отворило младо момиче. 

Полицейските служители се легитимирали и накарали девойката да извика собственика на апартамента, както и всички, намиращи се в него към онзи момент, за да си покажат личните карти. Момичето отишло да доведе собственика, който още с приближаването си до вратата започнал да вика на единия служител на реда: "К‘ви сте вие, айде гледайте си работата, изчезвайте от тук". 

Полицаите му поискали лична карта, но вместо да представи документа си за самоличност, мъжът затръшнал вратата, но не престанал с арогантното си поведение продължило, продължавайки да ръси обиди по адрес на служителите. Те от своя страна отново започнали да звънят на вратата, тъй като все още се чувал шумът от силната музика, но никой не им отворил. 

По късно на мъжа е съставен акт за установяване на административно нарушение по чл.6 от Закон за българските лични документи, въз основа на съставения акт е издадено и наказателно постановления, с което на купонджията е наложена глоба в размер на 300 лева. Точно тази глоба той обжалва по-късно, но пловдивският Районен съд не уважава жалбата.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).