Кръгла маса в помощ на инвалидите ще се проведе днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:20 / 27.06.2008
1179
Район „Централен", община Пловдив, съвместно с Център за социално предприемачество, организира кръгла маса на тема: „Повишаване информираността на бизнес средите за устройване на работа на хора с увреждания". Форумът ще се проведе днес от 9,30 часа в семинарната зала на хотел „Империал" - Пловдив.

За участие в кръглата маса са поканени работодатели от частния сектор и представители на организации на хората с увреждания, от администрацията на община Пловдив и общинските съветници от ГЕРБ.

Янка Давчева, ръководител на проекта, ще представи неговите цели и екипа, който ще го реализира. Кметът на район „Централен" Райна Петрова ще направи мултимедийна презентация на възможностите за устройване на работа на хора с увреждания, залегнали в действащото законодателство на България, в това число и успешните практики.

В дневния ред са предвидени дискусия по направената презентация, предложения и въпроси от страна на участниците. Форумът ще приключи с изводи и обобщение за работата си. Очаква се да бъдат приети решения за подобряване на нормативната уредба, които да се предоставят на отговорните институции.

Организаторите на проекта предвиждат още 5 форума в различни големи общини от Пловдивска област. Всеки следваща кръгла маса ще отчита интереса и поставените въпроси от предходните, ще актуализира и подобрява съдържанието и техниките. Планира се да бъдат проведени до края на лятото тази година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).