"Красив" шофьор с грозни стикери нарушава правилата за движение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
18:16 / 25.01.2023
27521
Рядко срещани са шофьори с по-голямо самочувствие по пътищата както тези в Пловдив. Чист пример е този шофьор който определи себе си като "красив", след като го заяви пред целия град със стикер на задното стъкло на колата си, видя Plovdiv24.bg.

След като редовно е засичал по грозен начин няколко пловдивчани, които се свързаха с нас именно да подадат сигнал срещу "хубавеца", неговите грозни постъпки не приключиха с засичането на останалите шофьори и нахалното шофиране. 

Явно е решил че щом е такъв "гъзар" и че автомобилът му е "турбо", той реши да уведоми Пловдив, че всъщност неговия "турбо звяр Опел" е допустим само за..."турбо леки жени", или по-грозната дума, с която безсрамно е решил да опише жените. 

"Тоя го знам бе, тоя прилича на лалугер, тръгнал да обижда жените той маминия... Не мен е засякъл мен да го догоня на светофар, да види как от красив ще стане грозен за секунди", сподели друг гражданин, който реши да се присмее на "турбо" нарушителя. 

Искаме да попитаме този шофьор дали грам няма срам така да нарича жените, и дали не е време да махне тези стикери от колата си, и да спре да се излага?

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).