Кошмарно пътуване от Пловдив до Варна с влак на ужасите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:00 / 20.07.2019
7215
Кошмарно преживяване с железниците по пътя към морето в съботния ден. За това сигнализират потърпевши, движели се по лиията Пловдив-Варна. Влакът е бил пълен с десетки правостоящи, показва видеоклип, направен от пътниците.

В съботния ден в посока към морето композицията е едва с три вагона. По-сериозно струпване на хора има във втора класа. Хората сигнализират, че не е имало възможност да си закупят запазени места.

"Ние бяхме четири човека, успяхме да закупим само три билета, защото системата отказа да продаде четвърти билет. Но имаше свободни места в първа класа, не можахме да разберем защо, просто на гарите не могат да се закупят билети предварително", обясняват те.

От БДЖ обясниха, че извършват проверка, но към момента няма данни да има проблем със системата за запазените места, предава бТВ. Иначе по-сериозно струпване на пътници е имало главно между Ямбол и Карнобат, където са пътували общо 282-ма души при 222 седящи места във влака.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).