Кошмарни задръствания се образуваха тази сутрин в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (18)
09:37 / 01.03.2016
7516
Кошмарни задръствания се образуваха тази сутрин в района на Южна индустриална зона в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината - неработещи светофари. Ето какво написа по този повод наш ледовен читател:

"Здравейте, откакто смениха светофарите на кръстовището на бул. "Кукленско шосе" на въртящия се мотокар на завод "Рекорд", дублиращият светофар в посока Околовръстното не работи. 

Още преди три месеца звънях за него на номера, който са дали, но тогава ми казаха, че е така, защото ще правят лява секция.

Едва миналата седмица оправиха дублиращия светофар, но секция за лявозавиващите няма, а и на всичкото отгоре не му свети зелената светлина?!

Лява секция на това кръстовище е много необходима, тъй като сутрин се образува дълга колона за лявозавиващи и обратнозавиващи и много коли правят завоя от средна лента, което е опасно и неправилно.

Моля да предвижите въпроса за лявата секция към отговорните органи, тази сутрин се свързах с фирмата за неработещия дублиращ светофар, но не знаеха нищо за лява секция... Поздрави!".


Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
ПП-ДБ: Повече държавна помощ за родителите е грижа за децата
Четвъртокласник от Пловдив впечатли единствения български капитан...
Богослов: Николай Пловдивски се заиграва с евроатлантизма, но не ...
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Лекар от Пловдив: Ние сме с най-добрия обхват в Европа
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).