Контрапротест довечера в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
13:26 / 23.09.2020
2792
За довечера е организиран контрапротест в поддръжка на решението на Общината да се отворят улиците "Данаил Юруков" и ул. "Леденика" съответно към бул. "Свобода" и бул. "Копривщица". Той трябва да започне в 18.30 часа.

Според организаторите мотивите са следните - с цел облекчаване на движението в квартала между бул."Васил Априлов", бул. "Пещерско шосе", бул."Копривщица" и бул. "Свобода", където са ситуирани детска ясла "Приказен свят“, детска градина "Чучулига“, детска градина "Мирослава“ и ПГ по електротехника и електроника, и всяка сутрин и вечер настава невъобразимо напрежение в придвижването на родители, желаещи да стигнат до детските заведения и живущите в квартала, община Пловдив иска да възстанови стария план, като отвори два допълнителни входа-изхода към бул. "Свобода" и към бул. "Копривщица".

Този план ще позволи по-лесно придвижване, повече паркоместа, тъй като улиците ще станат еднопосочни и ще спести нерви и ПТП-та, защото досега се излиза от този голям квартал единствено само към бул. "Васил Априлов" и "Пещерско шосе".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).