"Коматевско шосе" беляза годината в "Южен", проблемите остават спомен

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
07:55 / 26.12.2017
9166
Ключова дума за район "Южен", за жителите на квартал "Коматево", а и за болшинството пловдивчани през 2017-та бе "Коматевско шосе". Добрата новина е, че през 2018-та проблемите ще са само лош спомен. 

"Коматевско шосе" е обектът, който през 2017-та бе съпътстван с най-много напрежения, нерви и очаквания, защото е основна пътна артерия. Пропуснатите ползи, изхабените нерви и пропилените часове няма как да бъдат наваксани. Добрата новина е, че ремонтът е към края си. Очакванията пък са проблеми с пътнотоплатно да няма в следващите поне 10 години", сподели в в голямото си годишно интервю-равносметка пред Plovdiv24.bg кметът на "Южен" Борислав Инчев

В близо 30-минутния разговор на нашия репортер с Борислав Инчев място намират както безспорните придобивки на района, така и вечните проблеми; както надеждите и добрите намерения, така и големите планове за 2018-та, които ще превърнат район "Южен" в едно по-добро място за живот. 

За прекрасното ново крило на ДГ "Ралица" в квартал "Коматево"; за площадката бижу на ул. "Стефан Стамболов", простираща се на близо 2 декара; за новите паркинги в района; за генералното решение на проблема с дупките; за предстоящите ремонта на улици и булеварди в "Южен", чуйте в голямото интервю на Борислав Инчев

 



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).