Кметът стана гид на двама непознати швейцарци, вижте последствията!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:18 / 27.11.2018
12994
Задължително през следващата година туристическите информационни центрове ще имат удължено работно време. Това заяви кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "През лятото трябва да работят поне до 22.00-23.00 ч", допълни градоначалникът.

Той разказа как лично е завел двама швейцарци от Общината до информационния център на Римския стадион и по чудо са "хванали" служители в самия край на рабнотния им ден. Още тогава разговарял с шефа на ОИ "Старинен Пловдив" Йордан Илиев за удължаване на работното време на центъра. Към момента той вече работи до 20.00 ч, а преди този случай е работел до 18.00 ч. От тук изхожда местната администрация, че е необходимо удължено работно време поне през лятото на информационните центрове за туристи.

"Следващата година, нма да е януари или февруари, но от март ще направим удължено работно време задължително. Ако трябва и хора ще се наемат", поясни кметът и допълни, че темата ще се коментира и с музеите и галериите, защото трябва да се реши индивидуално за всеки музей и галерия.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).