Кметът на "Южен" отчете свършеното през тази година

Автор: Мария Морунова
Коментари (2)
13:02 / 12.12.2014
1954
"Направените инфраструктурни ремонти през годината са в съответствие с исканията, молбите и жалбите на гражданите в района". С тези думи започна отчета за свършеното през тази година районният кмет на "Южен" Валентин Василев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Василев отчете инвестиционна програма за над 700 хил. лв., с които са преасфалтирани над 7000 кв. метра улици, над 1000 кв. метра нови тротоари, кръпки по улици, паважни ремонти. Сред обновените улици са на първо място "Братя Бъкстон", но и "Памир", "Перуника" и други.

"Нещо, което държахме да бъде направено, бяха спортните площадки и направихме 7 нови фитнеса на открито, един от които е по ПУДООС", коментира райкметът.

Като успех за изтичащата 2014 г. Василев отчете преизпълнение на събирането на приходи от гаражи, търговски обекти и други с около 60 хил. лв.

За догодина кметът планира отново улични ремонти, а приоритет ще е изграждането на нови тротоари.

"Планира ли сме 35 хил. лв. за догодина за вдигане на незаконни гаражи или на гаражи, чиито наеми не са плащани над 6 месеца. Акциите в тази връзка ще започнат още в началото на 2015 г.", обяви кметът на "Южен".

Той отбеляза още, че през тази година са ремонтирани здравни кабинети в училищата, монтирани са над 140 пейки, 20 изоставени автомобила в района пък са били репатрирани.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).