Кметът на "Южен" даде старт на залесителната кампания в района

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:12 / 23.11.2017
3298
Със засаждането на няколко дървета започна залесителната кампания в район "Южен". Близо 30 дървета от вида чинар, еводия, златен кипарис, ливански кедър и магнолия ще бъдат засадени в зелените площи. "Предвид това, че район "Южен" е доста озеленен, главно ще бъдат допълнени местата, на които не се е захванала растителността или е унищожена. В залесителната кампания сме предвидили още да бъде частично изпълнено озеленяване на два броя ново изградени детски площадки намиращи се на ул. "Георги Кирков" с ул. "Стефан Стамболов" и детската площадка на ул. "Димитър Талев" срещу бензиностнация Хаджията Груев , както и на тревната площ между ул. "Околчица" и бул. "Александър Стамболийски", за която има дендрологичен проект", сподели Борислав Инчев.

"Благодаря на директора на ОП "Градини и паркове" Стоян Алексиев и на неговите служители за оказаното съдействие и се надявам, че и живущите на района ще оценят полаганите грижи и ще пазят новозасадената разстителност." - допълни кмета на района.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).