Кметът на "Тракия" изпрати поздравително писмо за първия учебен ден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:41 / 15.09.2010
2129
Кметът на район "Тракия" Гиньо Матев изпрати поздравително писмо към всички ученици и техните родители по случай първия учебен ден. Plovdiv24.bg ви показва самото писмо на кмета в следващите редове:

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
МИЛИ ДЕЦА,

Отново настъпи 15 септември - един обикновен ден от календара . Но дали е така? Всички знаем колко много вълнение носи той, защото е начало. Началото на пътя от буквичката "А" до първото прочетено стихче , приказка, книга..........Усилието, отделеното време , търпението да дочакаш победоносната усмивката на детето научило азбуката.


Да знаеш, че детето, което е ходило цели четири години на детска градина е вече първокласник. И че довчерашните ти ученици тръгват към университета. Това са само част от нещата, които правят този ден необикновен и важен.
В началото на новата 2010/ 2011 година пожелавам на всички работещи в сферата на образованието много здраве, всеотдайност към работата и лично щастие, за да продължим заедно да утвърждаваме авторитета на тракийските детски и учебни заведения.


С уважение: ГИНЬО МАТЕВ
Кмет на район "Тракия"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).