Кметът на "Тракия": Преизпълнихме плана за 2013 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:50 / 26.12.2013
2131
В края на 2013-та и в навечерието на новата 2014-та година Plovdiv24.bg по традиция среща своите читатели с районните кметове на Пловдив в поредица от интервюта.

Думите, с които започна темата за изпълнените неща през тази година кметът на район "Тракия", бяха "изпълнихме повече, отколкото бяхме заложили". Това се дължи на добрата работа между районната администрация и бизнеса в "Тракия", но и на добри управленски умения.

И все пак като успехи на район "Тракия" през 2013 г. се открояват облагородяването на микрорайон А10, където са преасфалтирани над 70 хил. кв. м, направени са над 4 хил. кв. м тротоари и над 3 350 кв. м паркинги. Реновиран е площадът пред ДКЦ 5, поставена е и пропусквателна бариера за автомобилите. Също така завършването на ДЯ "Приказка", която е с капацитет 8 детски групи, и обновяването на парк "Лаута".

Един от най-големите приоритети на Димитров за новата 2014 г. е облагородяването на микрорайон А11, както и изграждането на спортна инфраструктура, а "защо не и направата на многофункционална спортна зала".

За да разберете кои са проблемите, с които се е сблъскал през 2013 г. Костадин Димитров, какви са бъдещите и настоящите му планове, успял ли е район "Тракия" да защити титлата "Най-добро място за живеене" и как е успяла районната администрация да преизпълни плановете си за тази година, изгледайте интервюто, което репортерът ни Мария Морунова взе специално за читателите на Plovdiv24.bg.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).