Кметът на "Централен" Райна Петрова обяви конкурс за коледна украса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:31 / 17.12.2011
1284
Традиционно вече пета поредна година Кметът на район "Централен" - Райна Петрова обявява конкурс за най-оригинална и красива външна коледна украса на жилищни сгради, магазини и офиси, разположени на територията на район "Централен". Конкурсът под мото "Усети магията на Коледа" вече започна и ще продължи до 30.12.2011г., като в рамките на този период гражданите и фирмите ще могат да дават своите предложения за участие в коледната надпревара.
Коледа е най-светлият празник, затова и конкурсът има за цел да накара пловдивчани да отворят сърцата си и да проявят въображение в създаването на празнично настроение в града.

Предложенията могат да бъдат подавани в администрацията на район "Централен", ул. "Хр. Г. Данов" № 39, на телефон (032) 658 211 и на е-mail: centralplovdiv@abv.bg , до 17.00 часа на 30.12.2011г.

Комисия с председател кметът на район "Централен", г-жа Райна Петрова, ще посети адресите на всички кандидати и ще оцени изработените от тях коледни украси. Единственото изискване към участниците е украсата да може да се разгледа и заснеме от комисията отвън. За собствениците на най-добре украсените обекти администрацията на район "Централен" предвижда грамоти за класираните на първите три места.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).