Кметът: Горд съм от резултатите от проучването на МБМД

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
11:55 / 24.03.2011
5202
"Вие знаете, че аз по принцип не коментирам социологически проучвания, но в случая съм горд от едно нещо: За първи път, в България, за проучване от сериозна агенция, каквато е безспорно МБМД, е включена само моята личност", каза кметът  Славчо Атанасов във връзка със станалите вече известни резултати от представително проучване на Института за социални изследвания МБМД, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Това за мен е голяма чест. Единствено Славчо Атанасов е мерен в това проучване. Ако забелязвате, другите са партии. Няма друг политик. За мен това е страхотно", усмихнато продължи кметът.

Според него, резултатът, който агенцията изкарва е "невероятно добър"и поясни: "Ами аз имам резултати по-големи от една дузина други партии. 17% на фона на 25% на управляващата партия на ГЕРБ, е много сериозно.Припомням, че сериозни партии като БСП имат 4%, Синята коалиция-1.6%, , а аз съм с цели 17%". 

Припомняме, че официалните резултати на МБМД, формирали се след въпрос към гражданите, за кого биха гласували, ако изборите бяха сега, са следните: 26% са казали, че ще дадат вота си за кандидат на ГЕРБ, 19%  ще гласуват за личност, която харесват, 18%  ще дадат гласа си за Славчо Атанасов, а 4% - за кандидат на БСП.

"Категорично още не съм решил дали ще се кандидатирам за втори мандат, но този резултат за мен е наистина много, много добър", горд бе кметът. "Целият ГЕРБ с цялата си мощ, има проценти, горе-долу колкото моите", доволен беше Атанасов.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Кметът е доволен от резултатите на МБМД

Виж коментарите (31)
Още новини от Новини от Пловдив:
Красива историческа сграда в центъра на Пловдив се готви за нов ж...
Откри се жътвата в Пловдивско. Зърнар: Разходите на декар пшеница...
25 години от най-великия концерт, правен някога в Пловдив и Бълга...
Хакнаха компютърната база данни на голяма компания за търговия с ...
Инцидент в градския транспорт в Пловдив
Шофьорът на камиона от катастрофата с цистерната е в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).