Клошари и пияници налазиха градския парк, превърнаха го в хотел и кръчма

Автор: Мариана Панчева
Коментари (14)
15:30 / 02.09.2017
19586
"Що е то - хотел, изтрезвително, кръчма или обществен централен парк?"

Въпросът бе повдигнат от читател на Plovdiv24.bg, който се свърза с редакцията ни, за да сподели мнение, възмущение и огорчение относно случващото се в градската градина на Пловдив:

"Всеки ден минавам през парк "Дондукова Градина" срещу сградата на "ЕВН"-Пловдив, разположен между бул. "Шести септември", ул. Бетовен и ул. Христо Г. Данов. Не мога да повярвам в какво се е превърнал този (иначе малък и хубав) парк с градинки, пейки и фонтани. Особено в частта в близост до кръстовището с булеварда.

Пияници, мангали, клошари. Наливат се като казаци, спят по пейките, викат голи до кръста, оставят мръсотии.

Преди дни един пиян до козирката "манго" на около 100-на метра от мен стана и тръгна заплашително към млада майка с дете. Видимо жената се стресира и уплаши. Веднага побегнах към нея, за да предотвратя лош сценарий, но за щастие мургавият пияница забрави накъде беше тръгнал и се върна на мястото си.

Всеки, който минава от там го забелязва това нещо всеки ден. Прави впечатление, че няма никаква охрана, полиция или общинска полиция. Наливат се до козирката, викат като говеда и спят по пейките с бирите и мезетата - все едно са на хотел.

Парадоксалното? Това се случва на 50-100 метра от Прокуратурата. Аха същата, която да вземе да се самосезира ли? Що е то - хостел, изтрезвително, кръчма или обществен централен парк?!"


Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).