Клиентка: Четете внимателно какво подписвате!

Автор: Диана Бикова
Коментари (8)
17:58 / 11.12.2022
26391
Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да се оплаче от мобилния оператор А1. Ето какво сподели:

"Аз съм един от първите абонати на А1, още когато бяха МТел. Купих преди време телефон на изпращане, но три пъти досега съм им го давала за ремонт. В момента за четвърти път е на поправка и ползвам техен служебен. Четох, че след трети ремонт трябва да заменят апарата, защото това означава, че не може да се поправи, но те не искат да ми дадат нов.

Отидох в обслужващия офис, за да попитам каква сума трябва да внеса, за да го изплатя напълно и да си взема друг, пак на изплащане. Момчето ми каза, че е 33 лева и аз поисках веднага да ги внеса. Той обаче ми отговори, че мога чак на 29-ти декември да го направя, но тогава не се знаело дали ще има телефони. Попитах също кога ми изтича договора, защото съм забравила. Бях шокирана, когато ми каза, че е до април 2024 г.

Нямам спомен да съм подписвала нов договор за удължаване на срока на телефона. По-късно се сетих, че през пролетта бях поискала да прехвърля и  телевизията към А1. Тогава ме предупредиха, че таксата ми ще се увеличи с 5 лева от 18 на 23 лева. Няколко дни след това дойде едно момиче, направи оглед и каза, че не могат да пуснат кабели, защото тръбата била смачкана. Затова се наложи да преподпиша договора с досегашния телевизионен оператор. 

Аз пазя всички документи и сега намерих в папката за А1 анекс към договора. В него обаче не пише, че ще ползвам телевизия, а е само за телефонна услуга. Сега искам този анекс да се анулира, защото се чувствам излъгана. 

Искам да предупредя всички хора, особено по-възрастните, внимателно да четат какви документи подписват, за да не бъдат неприятно изненадани като мен.".

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).