Клиент отново хвана в крачка Кауфланд за надписване на сметка

Автор: Васил Динев
Коментари (26)
08:46 / 03.08.2017
56915
Здравейте, искам да съобщя за високомерно и нагло отношение на служителка в Кауфланд - Брезовско шосе. Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg изпатил си пловдивчанин и довършва:

За пореден път имаше грешка при маркирането на каса на намален продукт ( в случая на зехтин Mytholio от 7.99 лв на 5.99). Тъй като вече бях запознат с процедурата, просто отидох на гише "Информация" без да дигам скандал и показах бележката на служителката там и продукта. Тя ми заяви с голямо самочувствие и наглост, че продуктът е правилно маркиран, тъй като тя била от "Търговския отдел" и познавала всички артикули и аз най-вероятно съм бил погледнал етикет на съседен продукт. Допуснах възможността и аз да съм се объркал и попитах (без да се разправям) дали мога да върна продукта. 

Беше ми заявено, че това е невъзможно, тъй като вече съм закупил продукта. Това ме амбицира да влезна отново в магазина и да проверя етикета на щанда и се оказа, че съм бил прав. След като съобщих това на служителката, тя накара друг служител да дойде с мен и да провери казаното от мен. След като видя етикета служителката ми отговори, че той бил изтекъл, но въпреки това щели да ми върнат разликата. 

Бях обвинен, че съм дигнал скандал и това не било лудница. Аз просто бях учтив клиент, който си търси правата. Въпроса не е в парите, а в принципите и отношението към клиента. 

За съжаление не за първи път ми се случва това нещо в Кауфланд. А колко хора не са проверили касовата бележка? А колко хора не са си потърсили правата? Нормално ли един магазин така да подвежда клиентите си и да има такова отношение на служители?

Виж коментарите (26)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).