Китайци обгазяват служителите на фирмите по "Рогошко шосе" с отровни миризми

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
09:15 / 13.10.2019
8458
От два месеца на "Рогошко шосе" 6 китайска фирма, която се занимава с обработка на вторични отпадъци, топи найлони и пластмаси и обгазява със смрадлива миризма всички дружества в района. Това сигнализира читателка на Plovdiv24.bg.

"Има дни, в които не може да се диша от задушливата воня. Работим стотици хора в региона и това не се търпи. Много работници искат да напускат, защото не могат да издържат на отровата" каза разтревожената жена.

Служителите от местните фирми подавали сигнали на телефон 112 и в РИОСВ. От Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пловдив извършили проверка, направили предписания със срок, който изтекъл,но проблемът продължава и сега. Работещите в района смятат да сезират и прокуратурата. 

Складът се намира в бившата база на Ангел Стоилов, който дава под наем помещението на китайците. Наемателите често променяли местонахождението си, защото навсякъде, където отивали имало оплаквания.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).