Кирил Петков и Асен Василев учредяват партия в Пловдив

Автор: Диана Бикова
Коментари (4)
09:24 / 14.04.2022
6622
Партия "Продължаваме промяната" ще бъде учредена в петък, 15 април, в Пловдив. Учредителното събрание ще се проведе в Конгресния център на панаира с участието на 600 делегати от цялата страна, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Партията ще има двама съпредседатели - Кирил Петков и Асен Василев, които са основните двигатели на проекта. На събранието ще се изберат ръководни органи - национален, изпълнителен и контролен съвети, както и ръководители на регионалните структури.

Пловдив е избран, тъй като тук е постигнат най-добър изборен резултат. Градът е предпочетен и заради чисто географското удобство, че се намира почти в центъра на страната, обясни за медията ни активистът от пловдивската структура Весела Балева. 

Учредителното събрание е насрочено с начало 18.00 часа, а преди това се предвижда брифинг за медиите. Късният час на събитието е избран заради натоварената програма на премиера Кирил Петков. Рано сутринта в събота министър-председателят ще излети от летище "Пловдив" за Битоля, където ще бъде открит новият офис на българския културен център "Иван Михайлов".

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).