"Капана Фест" кани пловдивчани и гостите на града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 14.10.2016
2588
На 14, 15 и 16 октомври ще се проведе 4-тото издание на превърналия се в една от емблемите на Пловдив - "Капана Фест", традиционно разположен в сърцето на творческия квартал на града под тепетата. 

Тази есен картата на дейностите в "Капана" се разширява, музикалните сцени се увеличават, а публиката, до която достигат активностите, става още по-многочислена, благодарение на техническо нововъведение - видео стрийминг, който ще предава всичко най-интересно в реално време на официалния сайт на фестивала: www.kapanafest.bg, на сайта на Община Пловдив: plovdiv.bg.

За пореден път фестивалът ще предложи богата и разнообразна многопрофилна програма, включваща много музика, кино зони, спортни активности, дискусии и разбира се, ключовия за събитието Капански базар с автентични произведения от различни автори и ателиета.

Освен тях популярният пловдивски фестивал ще предложи и редица нововъведения, които го превръщат във водещо събитие в Културната столица на Европа за 2019 година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).