Каназирева да не би да е кмет на кмета?

Автор: Любомир Минчев
Коментари (14)
07:50 / 13.12.2019
12523
Каназирева седнала до Здравко Димитров на пресконференция по един чисто градски проблем. Каназирева до кмета в центъра за управление на трафика. Каназирева внася предложение за премахване на бариера и тя изчезва за часове. Каназирева се изказва по градски теми от компетенцията на общинската администрация.

Това е Каназирева. Ако трябва, ще се навре и в канализацията, стига наоколо да има камера. Но това е ли е Здравко Димитров? Трябва ли някой да държи за ръката кмета на Пловдив и да го напътства. При това толкова явно и грубо. Каназирева сигурно понякога и мъмри Зико, кой знае. Той ли не може да диша без нея или тя без него. Той ли не може да е кмет на Пловдив без нея или тя областен управител без него.

Че Зико е като пате в кълчища, е ясно. Че не може да говори колкото Каназирева, е ясно. Че дамата е с манталитет на общински съветник, е ясно. Че колкото повече я допускаш до властта, става все по-токсична.

Каназирева се е вживяла в ролята на кмет на кмета. И той няма нищо против да става за смях, така изглежда. Вместо любезно да й напомни, че добре е да види как живеят в Брезово, Садово, Първомай, Сопот и други точки на областта, Димитров я държи толкова близо до себе си, сякаш се е изгубил в собственото си предизборно говорене и без Каназирева може да отиде единствено на партиен банкет.

Хванал се за пеша на областния управител, кметът на Пловдив изглежда като малко дете, което има нужда от бавачка. В подобна роля Каназирева е в стихията си. Възможно е да се провъзгласи за управител само на Пловдив.

Кмет с топки. Нали това искаме, а не безспирното хленчене – ах, ох, тежко е, Каназирева, нали и ти така мислиш, подай ми ръка!

Виж коментарите (14)

Още по темата (24):
16.10.2020 Славчо Атанасов: Не вдигай данъците, кмете!
15.10.2020 Зико: Не сме свикнали да си плащаме данъците
21.09.2020 Управленската некомпетентност на кмета Димитров и презастрояването са основните проблеми според пловдивчани
07.05.2020 Данъчното в Пловдив вече е с нов шеф - братовчед на Петър Стоянов!
19.02.2020 След 100 дни управление Здравко Димитров стигна до кокошарника
18.02.2020 Готвят уволнение за шефката на "Местни данъци и такси", тя си каза всичко!
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).