Камиони, багери и бетоновози тормозят пловдивчани

Автор: Мариана Панчева
Коментари (2)
10:30 / 23.10.2016
10528
Пловдивчанка се обърна към Plovdiv24.bg, за да разкаже за неприятните и непоносими условия, които търпят живущите по "Богомил" заради нов строеж.

"Уважаема редакция на Plovdiv24, обръщам се към Вас с оплакване за непрестанно замърсяване на въздуха и средата на живот на ул. "Богомил" 112-123.

Площта зад въпросния жилищен блок е превърната в път на тежкотоварни камиони, бетоновози и багери, наети по строежа на нов бизнес център в близост.

Живущите в блока са подложени ежедневно - от 07,00 сутрин до 19,00 часа вечер включително събота, на тонове прах, които буквално се стелят под прозорците ни и влизат в домовете ни. От един месец сме принудени да живеем на затворени прозорци и да не можем дори да проветрим апартаментите си.

Като нагледен пример за това, на което сме подложени, Ви изпращам кратко видео, което показва непрекъснатия "трафик"."

Plovdiv24.bg се свърза с директора на Пловдивския общински инспекторат Ангел Славов. Той съобщи, че инспекторите му вече са проверявали строежа след сигнали, разпореди проверка и за конкретния сигнал. Славов се обърна към живеещите в района при нови неудобства да сигнализират своевременно. 



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).