Какво точно да купим за бебето, съветват в безплатно училище за родители

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 28.01.2012
1062
"Какво да купим за бебето, което очакваме" е темата на 5-тото занятие в безплатното Общинско училище за бъдещи родители в Пловдив. Днес, 28 януари, от 11 часа, в книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив" /3-ия етаж, зад стената за катерене/ лекторът Петя Милина ще посочи какво конкретно е необходимо за новороденото, за да не правят родителите излишни покупки и да харчат ненужно пари. Обичайно урокът ще започне с техники за релаксация и съвети за успешно кърмене. 

За присъстващите майки ще има малки подаръчета. Организаторите на безплатното училище - Центърът за бременни жени, ДКЦ-1 и книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив", отправят специална покана към бъдещите татковци - уроците са полезни не само за бременните. Не е необходимо предварително записване, входът е свободен.

Повече информация за безплатното Общинско училище за бъдещи родители може да научите в интернет на www.galeriaplovdiv.com, както и на GSM 0888 89 50 26 и в книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив". Запитвания може да правите и на адрес: bebevplovdiv@yahoo.com.

Следващият безплатен урок в Общинското училище за бъдещи родители е на 11 февруари, събота, от 11 часа. За "Музика и бебета" ще говори доц. д-р Мария Малинова. Лекари от Медицински център "Афродита" ще се обосноват "Защо да съхраним стволови клетки при раждане?"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Непълнолетни със срамна постъпка в Пловдив
ГЕРБ в "Тракия" с доброволческа инициатива в "Парк 2019"
Официално: Съобщиха скоростта на джипа от катастрофата с двама за...
Безцеремонно паркиране върху новите павета на ремонтираната Градс...
Синдикалист: Когато разбрахме за случая, бяхме шокирани
Верижна катастрофа на Околовръстното на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).