Какво става в този Пловдив? Двама мотористи са в болница!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:07 / 21.06.2022
18542
Около 10.10 ч. в неделя в сектор "Пътна полиция“ е получен сигнал за пътен инцидент на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски“ и ул. "Димитър Талев“ в областния град.

По първоначални данни, мотоциклет "Кимко“, управляван от водач с 37-годишен стаж, движейки се по ул. "Димитър Талев“, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил "Дачия“.

Пострадалият моторист е настанен в болнично заведение без опасност за живота. Няма данни двамата водачи да са употребили алкохол. Работата по случая продължава от служители на сектор "Пътна полиция“.

В съботния ден друг 61-годишен водач на мотопед е пострадал леко при инцидент на ул. "Ландос“ в Пловдив. По първоначални данни, поради несъобразена скорост е загубил контрол над мотопеда и е паднал.

Мъжът е откаран в болница и оставен под наблюдение с фрактура на единия крак. Направената му проба с дрегер е отрицателна. Случаят е отработен по административен ред от служители на сектор "Пътна полиция“.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).