Какъв разцвет! Кметът на "Централен" се похвали с нов бордюр!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:15 / 23.10.2018
4612
Ул. "Капитан Райчо“ в отсечката между бул. "Цар Борис III Обединител“ и ул. "Петко Д. Петков“ се сдоби с нов бордюр, който разделя тротоара от зоната за паркиране. "При нас постъпиха много сигнали от граждани, които удрят броните на автомобилите си в прекалено високия бордюр. Сега не би трябвало да има проблем,“ коментира районният кмет.

В същия квартал район "Централен“ възлага изграждането на детска площадка. Тя ще бъде завършена през м. ноември и се намира на ул. "Богомил“ 47-53. В рамките на тази година администрацията планира да завърши и площадка с фитнес на открито на ул. "Киев“. Неизползваема общинска постройка в близост ще бъде премахната и на терена ще бъде изграден паркинг за 17 автомобила. Двата проекта се реализират по програма на Министерството на екологията, Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда, което в гр. Пловдив финансира общо 5 проекта, 2 от които са в район "Централен“.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).