Как возиха такситата в новогодишната нощ?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
14:23 / 02.01.2012
8817
Читатели на Plovdiv24.bg писаха на редакционния ни e-mail, за да изкажат задоволството си от коректното отношение на таксиметровите шофьори в новогодишната нощ. "И в двете посоки ми взеха колкото показваше апарата, нямаше удвояване на сумата, въпреки, че пътувах с две различни фирми. Промоциите за фиксирана сума от точка до точка не важаха, но да не прекаляваме", похвали "бакшишите" нашия читател.

Други читатели обаче се оплакаха от практическата невъзможност да си хванат такси в навечерието на Нова година. "От 20:00 до 21:00 правихме непрекъснати опити цяла група хора да си извикаме такси. Телефоните на таксиметровите компании направо изключваха, а когато ни вдигаха само казваха, че нямат свободни коли", оплака се наш читател. "Накрая един от компанията се жертва и се качихме на личен автомобил", завършва разказа си потърпевшия.

Plovdiv24.bg научи, че проблемът с недостатъчните таксита е бил сериозен, но си има и своето обяснение. Заради забраните за завишени тарифи, много от шофьорите са предпочели да не работят в новогодишната нощ и да празнуват, както всички останали, приключвайки работа в 19:00.

Успяхте ли да се вредите за такси на Нова година и на какви цени ви извозиха? Оставете вашите впечатления и преживявания в коментарите под статията!


Виж коментарите (32)
Още новини от Новини от Пловдив:
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).