Извънредно: Собственикът на тази кола шокиран от видяното днес сутринта!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (8)
15:47 / 06.01.2020
92048
Превръща ли се Пловдив в град на безумията? Този въпрос вече си задават много пловдивчани - особено след поредния случай на брутално газене на закона, за който сега Plovdiv24.bg ви информира.

Ето за какво по-точно става въпрос този път:

Собственик на лек автомобил остана буквално шокиран от онова, което е видял днес сутринта, тръгвайки за работа. Пред блок номер 100 в "Тракия" той намира колата си - "Пежо" ударена или по-скоро помляна, най-вероятно от друг автомобил вследствие на пътнотранспортно произшествие.

Извършителят е избягал. В Пето районно управление на полицията има подадена жалба от собственика на увреденото пежо. От думите му става ясно, че на мястото е имало и друга ударена кола - "Тойота", която е била паркирана в съседство.

Също така, около 1,14 часа тази сутрин, на телефон 112 е постъпил сигнал от живущ в блока, който съобщава, че е чул силен удар и е видял преминаващ през мястото на инцидента тъмен на цвят автомобил, по думите му - вероятно марка "Сеат".

Дали обаче въпросният има отношение към сблъсъка - тепърва ще става ясно от започналата проверка. Полицаите ще снемат обяснения от подалия сигнала и ще търсят евентуални записи от видеокамери, за да установят извършителя на престъплението.

Припомняме, че съвсем наскоро в Пловдив се случи нещо подобно, но тогава пострадалите автомобили бяха няколко. През 2018 година пък, отново в града ни, Габриела Медарова помля няколко коли пред един от "Оазис"-ите в район "Южен". За трети идентичен случай можете да си припомните тук - той е от октомври 2019 година и отново се случи в "Тракия".

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).