Известна актриса и модел впечатлена от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:17 / 10.03.2018
6749
Муни Рой, известна индийска актриса и модел, е в България за снимките на филм. Въпреки това тя използва максимално свободното си време, като изследва зашеметяващите забележителности на източноевропейската държава, пише Bollywoodlife. Муни посети Пловдив, който е вторият по големина в България. Тя е особено впечатлена от Стария град, който е исторически и архитектурен резерват. Муни посети стария Римски амфитеатър, който е един от най-добре запазените в Европа. Дамата също посети Асеновата крепост, намираща се в близост до Асеновград и планината. Фортът принадлежи към римския и ранновизантийски период, съобщава още изданието. 

"В живота ми ще има поезия. И приключения. И любов. Любовта е над всичко. Решихме да се разходим по калдъръмените улици на Пловдив през почивния ден. В този град, непознат за чужденците, има толкова много случки, толкова история, неговото вълшебство ме изпълва с радост, със странна носталгия, направо ме затрупва. Толкова много артисти са стояли на сцената на Античния театър. Рецитирали са проза, стихове, фолклор, драми, пиеси, любовни истории. Толкова хора са минали оттук със своите житейски съдби. Може би ще се върна тук след седмица или две, за да рецитирам сонет", написа в социалните мрежи актрисата. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).