Известен пловдивски адвокат наточи брадвата за дъщерята на Батаклиев

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
12:58 / 25.06.2019
34139
Дело за клевета и обида заведе пловдивският адвокат Атанас Костов срещу децата на небезизвестния бизнесмен Ангел Батаклиев - Николета и Красимир. То е придружено с иск за неимуществени вреди на стойност 4 000 лева, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

До делото се стигна, след като през април тази година възникна спор между Батаклиеви и Костов за "запушен" от него техен гараж.

"Явяват се на делото, представят медицински, които са предмет на престъпление. Тя (Николета Батаклиева - б.а.) твърди, че е претърпяла лека телесна повреда, че има увредени зъби и т.н. Свидетелите ще докажат, че никога не съм я докосвал. Медицинското й е, за да обслужи делото", заяви след днешното разпоредително заседание тъжителят Атанас Костов.

В съдебна зала стана ясно, че има няколко медицински документа - преглед на 8 април в спешен кабинет на УМБАЛ "Св. Георги". На 9 април има преглед в съдебна медицина.

"Има и трети лекар, който й предписва домашно лечение. Аз твърдя, че тези документи са неистински и смятам да го докажа", допълни Костов.

Той е завел още две дела срещу семейството и е категоричен, че го прави, за да покаже на хората, че трябва да отстояват правата си. Ответната страна чрез адвоката си определиха обвинението като несъстоятелно.

Делото ще тече по общия ред, като следващото съдебно заседание е на 9 септември, когато започва и разпитът на свидетели. Трябва да бъде представена и справка от УМБАЛ "Св. Георги" от 8 април дали и какъв преглед е направен на Николета Батаклиева.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)

Още по темата (11):
02.11.2022 Зъбите на щерката на Батаклиев не са увредени от адвоката, има свидетели на разправията
12.01.2022 Дъщерята на известен бизнесмен не успя да докаже, че адвокат Костов й е ударил силен шамар, причинил контузия
28.09.2021 Батаклиеви загубиха трето гражданско дело, този път за самоуправство
17.09.2021 Пловдивски адвокат: Николета Батаклиева загуби две дела
20.01.2021 Окончателна развръзка по едно от най-скандалните пловдивски дела
25.11.2020 Съдебна "секира" за адресната регистрация на адвокат Костов
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).