Изнервени шофьори, хаос и опашки пред КАТ в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
15:49 / 05.08.2015
7047
Гражданите, които са решили да регистрират автомобилите си в КАТ-Пловдив, тези дни са подложени на истинско дежа вю - висят с часове по опашки, за да си свършат работата.

Изнервени шофьори, хаос и опашки - това видяхме днес пред пловдивския КАТ. Новата система за работа с граждани явно има пропуски, щом се върнахме към времената с километричните опашки. 

Проблемът е, че трябва да се редиш два пъти. Първо, на отделно гише се преглеждат документите. Тук хората са дошли в тъмни зори.

После се нареждаш на опашката с коли. Някои шофьори си водят и партньор - докато титулярят представя документите, вторият придвижва колата с метър-два на половин час.

В уникалната българска ситуация попадна и австралиецът Марк Фаулър. Мнозина го познават, тъй като той е солист в Държавната опера. Марк е облечен с фланелка с надпис "Together /Заедно/ Пловдив 2019".

Абсолютно нелогично е на място да са автомобилите за регистрация и за пререгистрация, каза мъж, който не пожела да бъде сниман.

Опашките пред КАТ упорито не искат да си отидат. Така напомнят на всички ни как се редяхме още по тъмно за хляб и мляко. Дежа вю.

Източник: ПОТВ


Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).