Излъчиха победителите в месечната класация "Зелен дом-зелена зона“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:42 / 23.03.2011
1694
Димитър Цанев и Добромир Цанев станаха победители в месечната класация "Зелен дом-зелена зона", която вече трета година се организира в район "Тракия". Като награда за най-добре поддържана градинка пред блок 201 , вход Б, те получиха електрическа косачка. На второ място за месец февруари бяха определни зелените площи пред блок 46, вход А. За тях се грижат рангел Гайдаджийски, Иван Матански, Емил и Величка Балджиеви и Данчо Царев. От днес те ще разполагат с електрически храсторез. С ръчна ножица за храсти и райграс пък ще работят Иванка и Любчо Василеви. Заедно с Калинка Николова те се грижат за градинката пред блок 131, вход А.

Наградите на първенците подари кметът на "Тракия" Гиньо Матев."Изключително съм доволен от грижите, които жителите на квартала продължават да полагат за пространствата пред блоковете си- сподели Матев. За това и даваме тази награда, като с тях искам да поощря тези, които се грижат да им е по-хубаво около домовете им, допълни районният кмет.

Зелената кампания в най-младия район на Пловдив продължава и през целия пролетен сезон.През следващите дни в района предстои да бъдат засадени нови 400 дръвчета. Гиньо Матев сподели, че екоексперти вече са набелязали фиданките, които ще бъдат извадени от лесопарк "Лаута". Общо 150 фиданки ще бъдат раздадени на гражданите да ги засадят пред домовете си. 250 дръвчета пък ще бъдат засадени в района от общинското предприятие "Градини и паркове".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Зелен дом, зелена зона

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Славчо Атанасов: Цар Фердинанд няма място в България
Теодора Николова е момичето, пътувало на предната седалка на джип...
Този е младият шофьор, управлявал джипа по бул. "Руски"
Диджей срина "Капана фест": 22 лева за бургер и 45 за тениска
Говори жената, пристигнала на мястото на ПТП-то минути след сблъс...
Първа официална информация за двамата оцелели в ада на бул. "Руск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).