Изцепка на ВМРО-НИЕ скандализира пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
13:28 / 27.06.2012
10568
Като проява на лош вкус, безумие, абсурд, дискриминация и погазване на човешките права окачестви читателка на Plovdiv24.bg билборда, който се появи наскоро в самия Център на Пловдив. Дали е така - оставяме да прецените вие. Едва ли обаче явленията, които засяга той, са съпоставими. И едното, и другото са право на личен избор и всеки, който го направи, носи последиците от това свое решение. Ето и мнението на пловдивчанката, която не крие възмущението си:

Здравейте. Пиша ви, за да ви информирам за най-новата "придобивка" на нашия град. Абсурдите, които се случват ежечасно в нашата страна, трябва да спрат. Вчера в Пловдив осъмна с огромен билборд на центъра, който гласи: "Гей парад разрешен! Пушенето - забранено! Кое е по-вредно за нацията?". Автори на това безумие са политическа партия ВМРО-НИЕ. Не знам какво може да се направи по въпроса и дали искате да го вземете под внимание, но такова тъпкане на човешките права и отявлена дискриминация трябва да бъде наказано! Не може подобно нещо да бъде ненаказано и по-лошо - толерирано от държавата. Надявам се, че Plovdiv24.bg ще се покаже за пореден път като обективна и грижеща се за обществото медия. Моля ви, не игнорирайте подобно безумие! Благодаря ви за вниманието!, пише на редакционната поща на сайта загрижена пловдивчанка.

От политическа партия ВМРО-НИЕ излязоха с официална позиция, в която се казва, че "уважаваме правото на свободен сексуален избор на всеки и не се вълнуваме кой какво е избрал. Във въпросния билборд не влагаме нито агресия, нито нещо анти".


Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (48)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).