Иван Тотев се отчете за последните 8 години

Автор: Диана Бикова
Коментари (5)
19:46 / 21.11.2019
4818
Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив в периода 2011 – 2019 г. инж. Иван Тотев направи отчет днес от 18,00 часа в изложбената зала "2019" на улица "Гладстон" 32, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Би трябвало да съм свикнал да не се вълнувам, но истината е, че съм много развълнуван. Благодаря на всички, че отделихте от личното си време да споделите с мен този миг, който е много специален за мен и навярно ще го помня дълго време.

Много се радвам в тази зала да видя мои близки, също и хора, които са участвали с мен в управленските ми мандати. Радвам се, че виждам тук и кмета Чомаков, Тодор Петков, от когото приех управлението на областна управа, благодаря специално и на сегашния кмет Здравко Димитров за присъствието му.

Много малко хора могат да почувстват какво е да си кмет на Пловдив Най-важният момент е как излизаш от общината и какво оставяш след себе си. През 2011 година заварихме един град, поработихме, раздвижихме, каквото можем. Оттук нататък градът ще става все по-хубав и голям. Приятно гледане", каза в словото си Тотев!

След това в рамките на филм с продължителност 43 минути бяха представени основните акценти в работата на градоначалника през изминалите два мандата.

Утре, 22 ноември 2019 г., Plovdiv24.bg ще излъчи целия филм едно към едно!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).