Иван Тотев даде старт на чакания с години ремонт на ул. "Бунтовнишка"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:38 / 22.03.2013
6522
С традиционната първа копка градоначалникът Иван Тотев даде старт на дългоочаквания ремонт на улица "Бунтовнишка", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кметът на "Централен" Райна Петрова и заместникът й инж. Тошо Пашов също грабнаха лопата и кирка за символичния акт. 

"Живеем на улицата от 7 години. Познаваме всички зам.-кметове и управници за тези години, защото постоянно пускахме жалби за кошмарното състояние на отсечката. Резултат обаче досега нямаше. Поводът, с който ни отказваха предишните управници, беше липса на финансиране", разказаха граждани пред медиите и изразиха благодарността си към Тотев заради осигуряването на средствата за ремонта.

"Доволен съм, защото се запознах с хората сега, на старта на ремонта на"Бунтовнишка", а не заради многобройните жалби, постъпили от тях в Общината", коментира от своя страна градоначалникът. 

Както вече писахме, ремонтът на улицата струва 80 000 лв. и ще бъде завършен до началото на месец май, тази година. Ще бъде изградено осветление, което досега е липсвало, нови паркоместа, а опасната ограда на храм "Свети Харалампий" ще бъде бутната, разказа Петрова. 

От днес стартират и ремонтите на още три улици в "Централен", както и преасфалтирането на алеята на Бунарджика


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).