Иван Булкин разказва пред Plovdiv24.bg за "Игри на волята", тренировките, лишенията и приятелката си

Автор: Диана Бикова
Коментари (2)
11:10 / 18.09.2021
17033
Пловдивчанинът Иван Булкин, който записа участие в новия сезон на шоуто "Игри на волята", разказа в интервю за Plovdiv24.bg какво се случва зад кулисите.

Попадането в подобно предаване е доста трудно, защото кандидатите трябва да се преборят с многохилядна конкуренция. Тази година на кастинга са се явили около 10 000 души, от които се избират 24 титуляри. Новото в настоящия сезон е участието на 25-ия състезател, за чието място са се борили Иван и още две момчета в директна елиминационна битка.

Най-важно за такова предаване е добрата физическа подготовка, защото има много бягане, плуване и всякакви други физически натоварвания. "Битката беше изключително трудна, зрителят не може да добие и бегла представа за какви физически натоварвания се стигна в играта. Тялото ти казва "Спри", но трябва да продължиш"  - разказва Иван.

Младият мъж от 13 години спортува лека атлетика в дисциплината спринт 60, 100 и 200 метра и не е пропуснал досега нито едно държавно първенство. Има множество награди и отличия от състезанията. Заради "Игри на волята" месеци преди да влезе в шоуто променил начина си на трениране и преминал на нов хранителен режим, за да свали няколко килограма.

Свободното му време е изключително ограничено, защото освен спорт, Иван работи в голям пловдивски холдинг. Той се интересува от мода, модел е и е  настоящ "Мистър Пловдив", а през 2016 г. е спечелил титлата "Най-красив атлет на България". Участвал е в 4 модни конкурса, като всички са след покани от организаторите, а не по негова инициатива.

В света на модата животът зад кулисите е много интересен. Разказва, че са необходими много часове труд, за да стигне крайният продукт до потребителя, но нещата се случват много бързо, когато се работи с професионалисти. Като пример посочва сесията с Николета Лозанова. "Тя е изключителен професионалист, много бързо се работи с нея, много неща могат да се научат от личност като нея" - хвали съгражданката си младият мъж.

Негативните коментари по свой адрес и за други имена от модния бранш смята, че са незаслужени. "Ние сме нещо като актьори. Приели сме ролята, която трябва да бъде излъчена на съответната сесия и за това ни плащат" - обяснява той.

Иван има сериозна приятелка, с която от няколко месеца живеят заедно и се грижат за домашен любимец. Въпреки натоварената си програма, младият мъж намира време и за обучението си. Тази година ще завърши спортна педагогика в Пловдивския университет, а целта му е след време да завърши професионален профил за треньор и да създаде спортен клуб по лека атлетика.

Цялото интервю с Иван Булкин гледайте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).