Интересен надпис в пловдивски парк: "Забранява се изхвърлянето на семки"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:36 / 08.08.2017
6961
Надписи по централната алея в парк "Лаута" предупреждават нарушителите, че подлежат на санкции. На няколко места е изписан следният текст: "Забранява се изхвърлянето на семки и люспи извън определените за целта места. Глоба 50 лева". Надписите бяха поставени директно на асфалта с помощта на шаблон. 

"Много от посетителите в парка се оплакват, че има граждани, които ядат семки и замърсяват около пейките. Това не само, че е в нарушение на наредбите, но и създава дискомфорт за останалите хора", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров. Той заедно с директора на ОП "Чистота" Иван Стоянов участва при изработването на предупредителния надпис. 

Идеята бе приветствана от много от посетителите в "Лаута", някои от които по собствено желание също се включиха в работата. Вече има наложени глоби за замърсяване в парка. За това искаме всички посетители да са предупредени, за да не бъдат неприятно изненадани, ако нарушават наредбите, заявиха от администрацията в район "Тракия".

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).