Инфаркт погубил шофьора, врязал се в спирка на булевард "България"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:52 / 07.08.2017
12704
Водачът, който се блъсна снощи с голфа си в спирка до панаира, е издъхнал в колата си още преди катастрофата. Най-вероятната причина за смъртта му е инфаркт, получен зад волана. Това съобщиха за "Марица" от полицията, където очакват официалните резултати от аутопсията.

Снощи сайтът ни първи съобщи за тежката катастрофа, която стана малко преди 19 ч. на бул. "България". Тогава сребрист "Фолксваген Голф", идващ от ул. "Колю Фичето", пресече без да спира напречно през двете платна на булеварда, изкърти разделителната мантинела и се заби в отсрещната спирка до оградата на панаира.

В колата полицаите намериха трупа на 57-годишния шофьор. Първоначално се смяташе, че мъжът е карал с висока скорост, не е успял да вземе десния завой кръговото и затова е станало фаталното меле. Оказа се обаче, че колата не се е движела с огромна скорост, което се доказва от факта, че предницата на голфа не се е размазала в спирката и оградата. На място разследващите забелязаха, че има изкъртени колчета по тротоара още от другата страна на булеварда по ул. "Колю Фичето", което ги наведе на мисълта, че вероятно на водача му е прилошало и е изгубил съзнание в движение.

Очаква се официалният резултат от аутопсията да потвърди това.

По чудо трагедията не е станала по-голяма, коментираха хората в квартала. Фолксвагенът с издъхналия шофьор се е движел сам, като е пресякъл двете платна на натоварения булевард. Невероятен късмет е, че точно в този момент по тях не е преминал друг автомобил, защото катастрофата щеше да бъде още по-жестока. Жертвите можеше да са повече и ако в това време е имало хора на спирката, където се заби колата, защото те също можеха да загинат.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
07.08.2017 Полицията проговори за снощната фатална катастрофа в Пловдив, причините обаче все още неясни
06.08.2017 Шофьорът на Голфа, катастрофирал до Панаира, е починал на място
06.08.2017 Голф се вряза в спирка в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).