Имот край морето, немски машини и "Крайслер" продава НАП Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:50 / 21.05.2015
1947
Имот в крайморския курорт Ахтопол обяви за продан Националната агенция за приходите в Пловдив. Парцелът е 12 декара и се продава за 318 хил.лв. заедно с построените върху него общежитие, стол и сграда за енергопроизводство. Огледите започват на 1 юни и ще продължат пет дни, уточняват от НАП Пловдив. 

По същото време е организиран търг за фризьорски салон в Пловдив, оценен на 49 500 лв. Площта му е 60 квадрата и освен фризьорско студио включва солариум и санитарен възел. В пловдивското село Маноле пък стартират огледи на поземлен имот, предназначен за животновъден комплекс. Голям е 9 000 квадратни метра, 427 от които застроени и първоначалната му цена е 398 хил.лв. 

На заетите в производствения бранш ще бъдат предложени движими и недвижими активи за над 4 млн.лв., позиционирани в Пазарджик и в отлично състояние за експлоатация. 

Сред тях са няколко сгради - промишлени и административни, пречиствателна станция, магазини, котелни помещения, компресорни станции и богат арсенал от немски, чешки, швейцарски, английски и руски машини за металообработка. 

До няколко дни в рубриката за продажби на Агенцията на електронната страница www.nap.bg ще бъдат обявени на търг "Крайслер" за 12 хил.лв., "Мицубиши" за 9 хил.лв. и джип "Санг Йонг Кайрон" за малко над 11 хил.лв. 

Във всяко съобщение за продажба се публикуват технически характеристики на превозното средство или точна локация и подробности ако става дума за недвижим имот. Кандидат-купувачите могат да следят още сроковете за огледи, внасяне на депозит и подаване на ценови предложения. 

Със средствата от продадените активи ще бъдат погасени частично задълженията на лица с неплатени в срок данъци и осигуровки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив продължава да расте броят на предложенията за работа
Читател: Този хубосник застраши движението в Пловдив заради необе...
Удостоиха посмъртно непрежалимия Алек Попов с голяма награда
Извънредна ситуация с високи води на река Въча край Пловдив
Шофьорка самокатастрофира на "Асеновградско шосе"
Пловдивско училище с голям успех


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).