Има ли заподозрян за двойното убийство в Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55 / 01.06.2016
11256
Намерени са достатъчно доказателства, сред които и дрехи на Венцислав Караджов от деня на убийството на възрастните му родители - Божурка и Цветан Караджови. Очаква се всеки момент да бъде повдигнато обвинение за двойното убийство на полицая от икономическа полиция Венцислав Караджов. 

По-странното обаче е, че ще бъде повдигнато обвинение за съучастие и на съпругата му Каля. Това съобщиха разследващи, ангажирани със случая.

На въпрос може ли и 15-годишният син да е замесен, разследващите заявиха, че това е малко вероятно, но детето е ужасно стресирано. Предполага се, че то се досеща или знае нещо за случая.

Нашите източници не уточниха дали оръжието на убийството е намерено, но по непотвърдена информация, пистолетът вече е открит.

Свързахме се с адвоката на Венцислав Караджов - Зоя Тошкова. Дамата каза: 

"Не мога да коментирам нищо, преди да видя черно на бяло какво са намерили. От 2-3 дни говорят на Каля, че имат достатъчно доказателства за обвинение на съпруга ѝ и че сега събират такива и за нея. 

Вчера тъщата на Венцислав и жена му Каля бяха разпитвани в полицията дълго време. Следобед вилата им в Дедево и околностите около нея са били претърсвани с металотърсач. 

На първия оглед бяха намерени на вилата в Дедево някакви дрехи на Венцислав и една гилза с 8 проектила. Не знам какво още може да е открила полицията. Ще говоря още, като се запозная с доказателствата, коментира още адвокат Зоя Тошкова.

Преди около 2 седмици в квартал "Смирненски" бяха открити разстреляни и целите в кръв телата на 69-годишната Божурка и 79-годишния Цветан Караджови. До днес убиецът не е открит, но синът им - полицаят Венцислав Караджов е в ареста по обвинения в това, че е учил непълнолетния си син да стреля с пистолет.

Разследващите считат, че Венцислав е единственият, който има мотив да убие родителите си и е единственият заподозрян за зверствата. Младите и старите Караджови са имали непрестанни скандали и са водели дела заради къщата и имота в квартал "Смирненски". 

Дни преди убийството съдът в Пловдив е постановил, къщата и имотът да останат на старите до тяхната смърт, а след това да бъдат придобити от сина им. Очаква се до ден-два на полицая Венцислав и жена му Каля да бъдат повдигнати обвинения за убийството на възрастните.



Източник: Блиц

Виж коментарите (0)

Още по темата (107):
11.10.2023 Посякоха бивш полицай за двойно убийство в Пловдив!
30.05.2023 Експолицаят, обвинен в убийството на родителите си, се появи с нова
визия
18.04.2023 Експолицаят Караджов в съда: Говорим си на година по лъжичка, а упорито не се обръща внимание на защитата ми
18.04.2023 Едно от най-мистериозните двойни убийства в Пловдив отново влиза в съда
21.03.2023 Не Караджов, а наркомани може да са убили родителите му
23.02.2023 Адвокатката на експолицая Караджов, обвинен за убийството на родителите му, очаква интересен развой по делото
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).