Има ли спирка срещу АОНСУ?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:34 / 27.06.2008
3570
Във връзка с множество сигнали в редакцията на Plovdiv24.bg за своеволия на шофьори на автобуси 18 и 44, потърсихме коментар от седалищата на фирмите, обслужващи двете линии. Оплакванията на гражданите са, че шофьорите редовно пропускат спирката на бул. "Санкт Петербург" срещу АОНСУ (Втори корпус на ТУ Пловдив), а при искане на обяснение се държат арогантно и грубо.

"Самата спирка не е означена по никакъв начин", недоволстват читателите ни, но все пак съществува, което бе потвърдено и от управителя на "Автотранс Чолаков" Димитър Чолаков. От "Мери транс", концесионери на линия 44, отрекоха там изобщо да има спирка и уточниха, че тя е преместена преди поне една година. Избирателното спиране обясниха с добрата воля на шофьорите, които биват помолени да спрат там.

Фирмите посъветваха всички недоволни от обслужването да записват номера на автобуса, както и часа на минаването му транзит покрай дадена спирка. Това ще помогне шофьорите да бъдат санкционирани и проблемите от този тип, постепенно премахвани.

От фирмата, която би трябвало да поддържа спирките в града, отказаха информация по повод спирката-фантом под претекст, че са прекалено заети и нямат информация по въпроса. Plovidiv24.bg ще продължи да търси разрешаване на казуса.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...
Очевидец на катастрофата в Пловдив: Чух набиване на спирачки, тук...
Катастрофа до пешеходна пътека в Пловдив между ТИР и кола
Пловдивският митрополит Николай с историческо богослужение в Иста...
Славата им се носи в чужбина: Пловдивчанката, която създаде някои...
Гражданин за инцидента на "Руски": Време е да си зададем един въп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).