ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
И каменни бариери не спират наглеци да паркират колите си в забранените зони
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:07 / 09.10.2009Коментари (16)5183
© Plovdiv24.bg
Нагли шофьори не само преминават по алеите в парка в район "Северен", заключен между булевардите "Васил Априлов" и България", но и паркират досами детската площадка в зелената зона, видя репортер на Plovdiv24.bg.

Това си е традиция за живеещите на ул. "Сърнена гора" - номерата зад Стъкларското ателие, според млада майка, която бдеше над играещото си по катерушките дете да не би да кривне някъде настрани и да стане опасно. 

"И месец не е минал, откакто от кметството, за да озаптят безобразното паркиране, монтираха каменни бариери, но удариха на камък. Само седмица по-късно бариерите бяха счупени, колите продължават да преминават през парка и да паркират по алеите. Особено през лятото тук е много оживено, не само играят деца, обикалят малки велосипедисти, но първите си стъпки се опитват да правят и прохождащи бебета", сподели тя. 

Собствениците на двете возила, чиито номера се виждат ясно на снимките, били "бракониерите", прегазили бариерите. Повече от безумно е, че въпреки заканите на общината, че ще санкционира всички нарушители, принуждавайки ги по този начин да влязат в правия път, изглежда думите за пореден път се разминават с делата, защото никой не глобява тези шофьори, нито има намерение да ги глоби.


Още по темата: общо новини по темата: 17
03.06.2010 »
22.05.2010 »
31.03.2010 »
22.03.2010 »
27.01.2010 »
19.12.2009 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пежото го кара една луда - Катя Атанасова от ул. Сърнена гора 18 "а". За втори път тази госпожа самодоволно успява да изкърти бетоновите ограждения, които преграждат пътя й към парковата зона. Колкото и квартално и глупаво да звучи всичко - това са фактите.
0
 
 
Не само паркират,ами за по напряко минават и през тротоара и това се случва всяка вечер на кръстовището на ВСИ и булевард " Източен ",по точно от страната на високия блок. Както си вървях,един бакшиш се качи на тротоара,мина си най нагло със скорост и след него още куп тарикати направиха това упражнение. Това там се случва всяка вечер след 16:30
0
 
 
москвича са ползвали за таран да разбие колчетата :) баси нагъл шофьор на москвич не бях виждал ама явно ги има такива селяни.По принцип си кротуват и не се перчат по пътя ама е на :)
+3
 
 
И по този повод да споделя преди два дни (в сряда) на алеята на парк Бунарджик, беше заприличало на паркинг - колите бяха спрели и от двете страни, почти до чешмичката, други едва се промушваха по алеята, за да спрат и те още по-навътре. Питайки една от спиращите - какво е събитието, което превръща парка в паркинг, ми бе отговорено - родителска среща! Извинете! Каквито родителите, такива и децата после! Обадих се отново на полицията, а дали са санкционирани незнам!
+1
 
 
Понеже старият ми офис беше до парка имам директно наблюдение по проблема. Имаше особено един кретеноид с тъмно зелена КИА тип семейна, който типично по полиейско-комплексарски си оставяше полиейско шапо на задния прозорец на имбричитайката, за да демонстрира, че не е цивилно лице. Та този тип винаги паркираше по алеите. И да беше само той - особено пред ВиК (бившия затвор) градинките са заприличали на кучешки задни части, защото няма и помен от трева или каквато и да е зеленина - г-дата от "водата" са унищожили всичко с автомобилите си. Не мога да разбера що за животно трябва да си, за да се почувстваш добре, когато си оставиш колата по алеята в парка. Ако зависеше от мен, щях още когато бебетата се раждат да им правя едно бързо блиц интервю. Тези, които на въпроса "ти склонен ли си да паркираш неправилно при невтежняващи обстоятелства" отговорят с "да" директно с куршума в главата, че да си спестим бъдещи неуредици :)
0
 
 
А защо да ги глобяват? Че то в общината пари бол, за някакви си 50-60 лв да разкарват служител, че и общински?? Нали сега 25 милиона ще дайдат у нечии джобове....сега е момента да си правим гаргара с закона нали?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Частично бедствено положение в Карловско
Парламентарни избори 2024
Автобус се обърна край Своге, има много жертви
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: