Хлапета от пловдивска детска градина зарадваха дамите в район "Източен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:54 / 08.03.2023
1459
Деца от ДГ “Биляна“ изненадаха администрацията в "Източен “ със специален поздрав по случай 8 март - Международния ден на жената. Облечени в гиздави бели носии, с огромна пита и подаръци за всички жени в кметството, те привнесоха особен празничен момент в иначе делничния ден.

Кметът на района Иван Стоянов ги посрещна с отворени обятия в кабинета си, където дамите от администрацията се радваха не само на децата, а и на хуморестичната програма от песни и стихове по повод празника. Особено оживление предизвика песента "Бабините смешки“, в която бабата без очила зашила бобче вместо копче, а дядото изял копче вместо бобче.

Деси, Дерия, Виктор и всички останали деца се раздадоха с удоволствие докрай в празничната програма, а Преслава се настани в кметсткото кресло, но реши, че английския, танците и пианото засега й стигат като задължение.

Иван Стоянов им благодари за гостуването, програмата и подаръците и ги почерпи с лакомства.

Специални благодарности от всички получиха Андриана Стрезова- учител в групата, леля Петя и Виолета Арнаудова - директор на ДГ “Биляна“, където учат децата от 4а и 4б група.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).