Хилядното бебе проплака в пловдивска болница!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:27 / 18.06.2019
12859
С радост ви споделяме, че хилядното бебе за тази година се роди в АГ болница в Пловдив. Първа рожба за младото семейство Въгленови, малкият юнак се ражда с тегло 2600 г и ръст 48 см и носи името Деан. Прекрасното момченце проплака на 11-ти юни след спешна операция, извършена от д-р Здравко Минев. След тридневен престой и наблюдение от екипа, мама и бебе бяха изписани в перфектно състояние от болницата.

По традиция изпращането на щастливото семейство беше съпътствано от специални изненади. Деан и родителите му си тръгнаха с прекрасен подарък и пожелания за здраве и щастие, поднесени именно от лекаря, в чиито ръце проплака новороденото – д-р Здравко Минев.

120 семейства вече изпитаха най-щастливите си мигове на територията на болницата през месец юни – юнските дечица, поели своя първи дъх в болницата, са 124, сред които и 4 двойки близнаци. От 1-ви януари до днес – 18-ти юни, броят на новородените достига 1051. Желаем на щастливите родители много радост, красиви моменти и хиляди поводи за гордост.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).