Хазяи набиха квартиранта си от Пловдив заради паркиране

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:55 / 06.06.2015
4361
35-годишен квартирант от Пловдив бе набит тази нощ от хазяите си в Благоевград и е в болница с комоцио заради спор за паркиране. Мелето, започнало със спукани гуми, се заформило към 23.15 часа снощи на ул. "Климент Охридски" в квартал "Грамада".
Лъчезар Т. бил на квартира, но имал "наглостта" да паркира на място, което било на хазяите му. Жителят на града, определен за културна столица на Европа, многократно бил предупреждаван от хазяина си да не паркира на това място. Но той не разбирал от дума. Вероятно, мислейки, че след като си плаща наем за квартирата, има право и на паркомясто. Снощи видял, че гумите на автомобила му са спукани. Веднага разбрал за какво става дума. Когато потърсил сметка на хазяина си за спуканите гуми, станало сбиване, включил се и синът на благоевградчанина. Битката била неравностойна. На 35-годишния пловдивчанин бил нанесен побой, в 23.30 е подаден сигнал на тел. 112, на мястото на инцидента е извикана линейка.

Пострадалият е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ с контузни рани по главата. Направеният му скенер не е установил фрактури на черепа, а само мозъчно сътресение. Пострадалият е настанен в отделението по хирургия под лекарско наблюдение. По изясняването на инцидента са работили служителите на Второ РУП. Снети са обяснения както от пострадалия, така и от нападателите му.

Източник: БГНЕС


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).