Грозна вандалска проява край Марица

Автор: Силвия Станева
Коментари (5)
17:31 / 15.05.2022
8888
За грозна вандалска проява сигнализира читателка на Plovdiv24.bg. Ето и разказа й:

"Искам да изкажа възмущението си от следния случай, покрай река Марица(в района на Рива център), от община Пловдив поставиха пейки за хората.

В четвъртък (12.05) бяха поставени съответните 2 броя пейки. Ние бяхме изключително щастливи от този факт и в петък (13.05) решихме към 17:30 да седнем да пробваме новите придобивки, но една от пейките вече беше открадната…Разочарованието ни беше голямо, когато установихме, че в събота (14.05) сутринта вече липсваше и втората пейка. Сега вече нямаме пейки. Вече нямаме пейки на които да се събираме, да си почиваме и да се наслаждаваме на хубавото време с децата.

Моля гражданите за повече отговорност към обществените места и ако можем да хванем извършителите, които рушат и крадат щастието на хората. Моля община Пловдив да вземе присърце нашия случай и да ни върне щастието."

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).