Гражданка: Майките с количките да прелитаме ли?

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
14:15 / 26.08.2017
3551
"Здравейте, пращам ви снимки на поредното безумие, което се случва в нашата държава! Явно ние майките с колички трябва да "прелитаме", за да може някои хора да си въртят бизнеса."

Така започва писмото си млада жена от Хисаря, избрала Plovdiv24.bg, за да сподели огорчението си от премеждията, които ежедневно среща по пътя:

"Както се вижда на снимките масите на въпросното заведение са разположени по целия тротоар. Явно това не е достатъчно, ами и на шосето човекът си е сложил конуси, макар че има спирка - явно и то е за негово лично ползване! И за финал картинката се допълва от спрелия бус, който продава дини. На отсрещния тротоар колите пък така са паркирали, че сам човек едва минава, а за майка с количка отново е невъзможно.

Всичко това се случва пред входа на "Военно Медицинска Академия" в гр. Хисаря - само на около 500 метра от Общината и полицията. 

След като се оплаках в общината, оттам обясниха, че няма какво да направят нито за спрелите коли, нито за въпросното заведение, което при тях се водело, че има само една маса! 

Кой в нашата държава, питам, може да направи нещо по въпроса да се движим безопасно по тротоарите, а не да рискуваме нашия живот и този на децата ни с всички джигити по пътя!" 

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта
Професорка осъди УХТ за дискриминация
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).