Грандиозно шоу в Колодрума! Уникален руски цирк идва в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:21 / 26.01.2017
13742
"Большой Московский Цирк" пристига за втори път в България. Двучасовите представления в България са на 20 май в София в "Арена Армеец", на 22 май в Пловдив в Колодрума и на 24 май в Русе в "Булстрад Арена".

"Circus 2.0" е висикотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видеоефекти. Мащабната продукция превишава 100 души - акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа. 

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография. На манежа братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале /смъртен скок/ и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета. 

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен че са в Топ 100 на руския "Форбс" за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк". Гмурнете се в измерение на "паралелната реалност" - "Circus 2.0", където човешките възможности надхвърлят предела си. 
 
"Большой Московский Цирк" няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място.  Родителите/ придружителите трябва да носят копие на акта на раждане на детето. Цените на билетите са : София от 40-110 лв., Пловдив от 40-100 лв., Русе от 40-80 лв.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).