Грандиозен концерт в парк "Ружа“

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
23:03 / 16.05.2019
3744
За шеста поредна година в район "Западен“ отбелязаха майските празници с грандиозен концерт в парка "Ружа“. Както и досега, събитието се проведе под патронажа на кмета на района Димитър Колев. В концерта взеха участие всички творчески колективи от яслите, детските градини, училищата, читалищата и пенсионерските клубове в "Западен“.

"Искрено се радвам, че всички заедно успяхме да превърнем това събитие в една чудесна традиция. Благодаря ви, че за пореден път сте тук и допринасяте за прекрасното настроение на всички“, обърна се към участниците кметът Димитър Колев. По време на събитието, той награди с грамоти 24-ма преподаватели, които са се отличили през годината в учебните заведения в района.

В продължение на три часа зрителите имаха възможност да се насладят на уникални изпълнения на малки и големи, а разнообразната музикална програма внесе много празнично настроение у всички присъстващи. Накрая концертът завърши с хоро, което се изви в парк "Ружа" под съпровода на гайдарите от читалище "Гого Мавров“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).